Leveringen

Onze leveringen zijn om praktische redenen beperkt tot België.

De verzending van de degustatiepakketten gebeurt door Vinum Gustibus zelf of door een externe partner die geselecteerd is op grond van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Onze degustatiepakketten worden verstuurd in speciale beschermende dozen. Ze zijn vervaardigd uit stevig karton voorzien van verstevigd kartonnen binnenwerk ter bescherming van de wijnflessen en om reeds een zekere isolerende werking te bieden ter bescherming van de kazen. De stukjes kaas zijn in vetvrij papier gewikkeld vooraleer vacuüm te verpakken. Op deze manier sluiten de kaas tijdens het transport volledig af van de buitenlucht wat de houdbaarheid aanzienlijk verlengt. Rond de kaaspakketjes komen gelpacks. Deze zorgen voor een lage temperatuur tijdens het volledige transport en garanderen zo een optimale bewaring.

Ingesloten in de doos voegen we onze degustatie toelichting toe in het compartiment van de kazen. Dit is een leidraad om optimaal van de degustatie te genieten.

Belangrijke tip: zodra het pakket is ontvangen bewaar je de kazen en de witte wijnen best onmiddellijk in de koelkast (6°C – 8°C) ! De rode wijn niet in de koelkast maar liefst op een koelere plaats (16°C – 18°C).