Beschrijving
KAAS 1A
- Kaassoort : geitenkaas natuur
- Kaassmaak : fris fruitig en zacht
- Kaas selectie : Pont de Pierre, Belgische geitenkaas
KAAS 1B
- Kaassoort : halfzachte, licht belegen geitenkaas
- Kaassmaak : fris fruitig en korrelig zacht
- Kaas selectie : Polderblanc, Hollandse geitenkaas
KAAS 2A
- Kaassoort : ‘mousse’-zachte witkorstkaas
- Kaassmaak : romig en korrelig zacht
- Kaas selectie : Délice de Bourgogne, Franse Brillat-Savarin type kaas
KAAS 2B
- Kaassoort : zachte witkorstkaas
- Kaassmaak : zachte romige, smeltende smaak
- Kaas selectie : Fiorella di Tomino, Duitse zachte kaas
KAAS 2A
-
- Kaassoort : halfzachte roodkorstkaas
- Kaassmaak : zachte kaassmaak met hints van hazelnootjes
- Kaas selectie : Port Salut, Franse kaas uit de westelijke Loire streek
KAAS 2B
-
- Kaassoort : halfzachte roodkorstkaas
- Kaassmaak : zachte kaassmaak met hints van nootjes en nat stro
- Kaas selectie : Chambérat, Franse kaas uit de Allier streek
KAAS 3A
- Kaassoort : gewassen korts of roodkorstkaas met dichte soepele structuur met gaatjes gemaakt van koemelk
- Kaassmaak : smaakvol, met nootjes smaak en ‘nat’ stro aroma’s
- Kaas selectie : uit Frankrijk – Chambérat uit het departement van de Allier
KAAS 3B
- Kaassoort : belegen harde bergkaas met 6 maand rijping
- Kaassmaak : smaakvol, met nootjes smaak en geroosterde aroma’s
- Kaas selectie : uit Italië in de Dolomieten Zuid-Tirol – Alta Badia gemaakt van verse koemelk
KAAS 4A
- Kaassoort : blauwschimmelkaas
- Kaassmaak : wat zachtere smaak, romig, hints van kreupelhout
- Kaas selectie : uit de Auvergne in Frankrijk (AOP kaas) – Fourme d’Ambert
KAAS 4B
- Kaassoort : blauwschimmelkaas
- Kaassmaak : romige lichte blauwschimmelsmaak, fruitig met zachte terroirsmaak
- Kaas selectie : uit Auvergne-Rhône-Alpes in Frankrijk – Rochebaron (of Le Montbriac)
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.