Beschrijving
WIJN 1 bij KAAS 1a en KAAS 1b
- Wijnstijl : frisse witte wijn met elegante zuur-fruit balans
- Druif : Gruner Veltliner
- Wijn selectie : uit Oostenrijk Kamptal DAC– Weingut Karl Steiniger – Gruner Veltliner – aroma’s van groene appel, limoen, groene kruidigheid, peper
KAAS 1a
- Kaassoort : geitenkaas natuur
- Kaassmaak : fris fruitig en zacht
- Kaas selectie : Pont de Pierre, Belgische geitenkaas
KAAS 1b
- Kaassoort : halfzachte, licht belegen geitenkaas
- Kaassmaak : fris fruitig en korrelig zacht
- Kaas selectie : Polderblanc, Hollandse geitenkaas
WIJN 2 bij KAAS 2a en KAAS 2b
- Wijnstijl : eerder volle witte wijn, fruitig met mooie frisheid
- Druif : Chardonnay
- Wijn selectie : uit Frankrijk – Bourgogne – Saint-Véran – aroma’s van citrus, perzik, een lichte mineraliteit en kruidigheid
KAAS 2a
- Kaassoort : ‘mousse’-zachte witkorstkaas
- Kaassmaak : romig en korrelig zacht
- Kaas selectie : Délice de Bourgogne, Franse Brillat-Savarin type kaas
KAAS 2b
- Kaassoort : zachte witkorstkaas
- Kaassmaak : zachte romige, smeltende smaak
- Kaas selectie : Fiorella di Tomino, Duitse zachte kaas
WIJN 3 bij KAAS 3a en KAAS 3b
- Wijnstijl : aromatisch complexe rode wijn met sappige tannine
- Druif : Italiaanse Primitivo
- Wijn selectie : uit Italië Puglia – Capoforte Primitivo IGT Salento – aroma’s van rode bes, pruimen, zoete kersen, tabac, vanille, cacao
KAAS 3a
- Kaassoort : gewassen korts of roodkorstkaas met dichte soepele structuur met gaatjes gemaakt van koemelk
- Kaassmaak : smaakvol, met nootjes smaak en ‘nat’ stro aroma’s
- Kaas selectie : uit Frankrijk – Chambérat uit het departement van de Allier
KAAS 3b
- Kaassoort : belegen harde bergkaas met 6 maand rijping
- Kaassmaak : smaakvol, met nootjes smaak en geroosterde aroma’s
- Kaas selectie : uit Italië in de Dolomieten Zuid-Tirol – Alta Badia gemaakt van verse koemelk
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.